KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kadriye Çalık Anadolu Lisesi

May

Dulkadiroğlu Toplum Sağlığı Merkezi Diyetisyeni  tarafından hazırlanan  ''Sağlıklı Beslenme'' konulu seminere öğrencilerimiz katıldı.Emeği geçen görevlilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda belirli aralıklarla deneme sınavlarımız yapılmaktadır. Bu hafta içerisinde tüm sınıf düzeylerinde deneme sınavı yapıldı . Bu sayede öğrencilerimizin seviyeleri belirleme, eksiklerini analiz etme ve en kısa zamanda telafi etmeleri amaçlanmaktadır.

Sınavı sorunsuz bir şekilde uygulayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

l.Geleneksel Santranç Turnuvası final maçımız 1 Ekim 2021 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır. Final karşılaşmaları canlı yayın sistemi kurularak bütün sınıflarımızdan izlenmiştir. Turnuvamıza 58 öğrencimiz katılımda bulunmuştur. Öğrencilerimizden Dilara KAYIRAN üçüncü,Ökkeş ÖZMEN ikinci, H.Serdar SOLAK birinci olmuştur.

Katılım ve ilgilerinden dolayı;  öğrencilerimize , emeği geçen Rehber Öğretmenlerimiz Tuğba ERTUNÇ ve Zehra ARDIÇ ,Din Kültürü ve Ahlak Bigileri Öğretmenimiz Fatma ASLAN, Felsefe Öğretmenimiz Özgür AKDAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özge PEKER'e teşekkür ederiz . Ayrıca katkılarından dolayı da  Türkiye Satranç Fedarasyonuna teşekkür ederiz.

Eyl

İstanbul' da Atatürk Havalimanında 21-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen TEKNOFEST 2021 yarışmasına "Değerler ve Geleneksel Oyunlar ile Fen Öğretimi" ve '' İnsanlık Yararına Teknoloji ''  kategorilerinde öğrencimiz katılımda bulunmuştur. Yarışmalar heyecanla devam etmektedir. Öğrencimize başarılar dileriz.