KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kadriye Çalık Anadolu Lisesi

Ock

I.Dönem Faaliyet Haftası kapsamında "Tecrübe Paylaşım Söyleşi " etkinliği çerçevesinde öğrencilerimizle TEKNOFEST hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlimiz TEKNOFEST temsilcilerinin katılılımından dolayı  teşekkür ederiz.

Ock

I.Dönem Faaliyet Haftası kapsamında  sınıflarımıızda  münazara etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin edindikleri kazanımları eğlenceli bir şekilde tekrar etme şansını bulduğu bilgi yarışmamız, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Yarışmalarda kazanan  9/B , 10/B , 11/E ve 12/E sınıflarını tebrik eder, etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gazze ve Doğu Türkistan 'da kaybettiğimiz masum kardeşlerimiz için anma programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Üçüncü Geleneksel Satranç turnuvamızın finalini gerçekleştirdik. Finali canlı olarak tüm sınıflarda izledik. Kıyasıya geçen turnuva sonucunda birincimiz 9 /A sınıfından Ömer Faruk ÇİLEKAYA, ikincimiz 9/ E sınıfından Uygar UYAN ve üçüncümüz  Elif Kevser SARIKAYA 10/C sınıfında oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Zehra Ardıç Askeroğlu, Özge Peker Bahçe  ve Tuğba Ertunç'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Yks maratonunda motivasyonlarını arttırmak adına bir yemek organize ettik. Öğrencilerimiz arkadaşları ve öğretmenleriyle beraber eğlenceli vakit geçirme imkanı buldular. Yemeği düzenleyen, aramızda bulunan öğretmenlerimize ve katılan bütün öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Tüm idareci ve öğretmenlerin katılımı ile l.Dönem I. Veli toplantısını gerçekleştirildi.   Branş öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri tarafından, öğrencilerinin gelişimleri hakkında detaylı bilgi verildi.  Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Müdürümüz Bestami GÜL başkanlığında okulumuz matematik zümresi ve edebiyat dersi zümreleri ile öğrencilerimizin ders başarıları, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği ara zümre toplantısı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

10/D sınıfı öğrencimiz İhram YANIK II. Kişisel Resim Sergisini Expo Fuar alanında açmıştır. Öğrencilerimizle beraber sergi alanını ziyaret ettik. 14-20 Ekim 2023 tarihleri arasında resim sergisi devam etmektedir.

2023 YKS sonuçları açıklandı.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin edindikleri kazanımları eğlenceli bir şekilde tekrar etme şansını bulduğu bilgi yarışmamız, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Yarışmalarda kazanan  9/B , 10/B ve 11/F sınıflarnı tebrik eder, etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İkinci Geleneksel Satranç turnuvamızın finalini gerçekleştirdik. Finali canlı olarak tüm sınıflarda izledik. Kıyasıya geçen turnuva sonucunda birincimiz 12 /A sınıfından Dilara Kayıran, ikincimiz 9/ E sınıfından Salih Ertuğrul Küpeli ve üçüncümüz 11/ B sınıfından Ömer Faruk Görmemiş oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Zehra Ardıç Askeroğlu, Özge Peker ve Tuğba Ertunç'a teşekkür ediyoruz.