KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kadriye Çalık Anadolu Lisesi

26 -27 Mart tarihlerinde yapılacak ortak sınavların konu dağılımları:

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Şbt

Ock

Okulumuzda aylık olarak belirlenen bilimsel konular hakkında seminer düzenlendi.Aralık ayının çalışma konusu "Barış ve güvenlik " hakkında çalışmalar yapıldı.Atık yönetimi ile ilgili öğrencilerimiz çalışmalar düzenledi.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.Okulumuzda proje kapsamında videolar izletilmiştir. Safahat okumaları yapılmıştır. Sözlük tasarım yarşması düzenlenmiştir. Projede emeği geçen öğrencilerimize ve Edebiyat Öğretmenlerimiz; Zafer SARIÖZ ve Betül KARA'ya teşekkür ederiz

Ara

DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE SPORCULARIMIZ; 06-07.01.2024 TARİHLERİ ARASINDA KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI 100. YIL SPONSORLUĞUNDA SATRANÇ TURNUVASI PLANLANMIŞTIR.

Ekm

Kıymetli öğrencilerimiz, okulumuzun her yıl yayınlamış olduğu e-dergi çalışmamızı bu sene de yapmayı planlamaktayız. Bu çalışma siz öğrencilerimizin merkezinde olup öğretmenleriniz de destek olmaktadır. Bu yılki temamız Cumhuriyetin 100.yılı, 6 Şubat depremi şeklindedir. Bu çerçevede; 1.şiir 2.hikaye 3.resim/ grafik 4. deneme usullerine özgün çalışmalarınızla katılımınızı  15 Aralık 2023' e kadar beklemekteyiz.Çalışmalarınız çeşitli usullerle okulumuz tarafından mükafatlandırılacaktır.

Ekm

Psikolojik destek konusunda bilgilendirme :

Turnuvamız heyecanla devam etmektedir. Yarışmacılara başarılar dileriz.